Transitietijger gaat van start in een bijzondere tijd

Vorig jaar, toen wij onze eerste bespreking hadden over het samenbundelen van onze krachten om ondernemers te helpen met het claimen van transitievergoedingen, had de wereld nog niet van het Coronavirus gehoord. Hoe snel is alles ineens veranderd.

Geen betere tijd om van start te gaan dan nu

Veel werkgevers zijn op dit moment maar met één ding bezig: het overeind houden van hun onderneming. Ook de andere partij die een rol speelt bij de terugvordering van de transitievergoeding, het UWV heeft ongekend drukke tijden. Onze dienstverlening – het verzorgen en bewaken het hele proces van aanvraag tot uitbetaling – komt voor veel werkgevers misschien wel op het juiste moment.

Gereduceerde kosten

Gezien de huidige situatie vinden wij het gepast om tegen een tijdelijk gereduceerd tarief van start te gaan. Als werkgevers nu één ding goed kunnen gebruiken dan zijn het wel liquide middelen. Een vlotte en succesvolle terugvordering is juist nu zeer welkom. Door ons vaste starttarief tijdelijk te halveren willen wij meteen een bijdrage leveren in deze moeilijke tijden.

Transitietijger zet graag zijn tanden er voor u in!

Heeft u vragen over het bovenstaande of het terugvorderen van uitbetaalde transitievergoedingen? Neem dan gerust contact met mij op, ik help u graag. Bel mij op 06 42 44 94 58 of stuur een bericht naar info@transitietijger.nl.

John Pel

John Pel

HRM specialist

Opgeleid als A&O Socioloog koos John al snel voor het werkgebied van HRM. Daarin is hij nu al zo’n 20 jaar als zelfstandig professional actief. Als HR adviseur, business partner, (project)manager en procesbegeleider werkt hij voor opdrachtgevers in bedrijfsleven en bij non-profit organisaties.

Vragen op gebied van HRM en organisatieontwikkeling?

Bel: +31 6 42 44 94 58
Mail: john@transitietijger.nl